برنج دودی طارم محلی فریدونکنار پاینده – 10 کیلوگرم
نوعی برنج می باشد که با قرار دادن در معرض دود چوب تهیه میشود. برنج دودی به دلیل طعم و عطر دودی و ارزش غذایی بالای خود، در سفره های خانواده ها جایگاه ویژهای دارد، طعم و عطر دودی آن یاد آور آشپزی در جنگل با هیزم است. با افزودن برنج دودی به وعدههای غذایی خود و یا با تخلیط با سایر برنج ها، میتوانید به غذاهایتان عطر و طعمی لذت بخش دهید
برنج دودی طارم محلی فریدونکنار پاینده – 5 کیلوگرم
نوعی برنج می باشد که با قرار دادن در معرض دود چوب تهیه میشود. برنج دودی به دلیل طعم و عطر دودی و ارزش غذایی بالای خود، در سفره های خانواده ها جایگاه ویژهای دارد، طعم و عطر دودی آن یاد آور آشپزی در جنگل با هیزم است. با افزودن برنج دودی به وعدههای غذایی خود و یا با تخلیط با سایر برنج ها، میتوانید به غذاهایتان عطر و طعمی لذت بخش دهید
برنج دودی کشت دوم پاینده – 10 کیلوگرم
نوعی برنج می باشد که با قرار دادن در معرض دود چوب تهیه میشود. برنج دودی به دلیل طعم و عطر دودی و ارزش غذایی بالای خود، در سفره های خانواده ها جایگاه ویژهای دارد، طعم و عطر دودی آن یاد آور آشپزی در جنگل با هیزم است. با افزودن برنج دودی به وعدههای غذایی خود و یا با تخلیط با سایر برنج ها، میتوانید به غذاهایتان عطر و طعمی لذت بخش دهید
برنج دودی کشت دوم پاینده – 5 کیلوگرم
نوعی برنج می باشد که با قرار دادن در معرض دود چوب تهیه میشود. برنج دودی به دلیل طعم و عطر دودی و ارزش غذایی بالای خود، در سفره های خانواده ها جایگاه ویژهای دارد، طعم و عطر دودی آن یاد آور آشپزی در جنگل با هیزم است. با افزودن برنج دودی به وعدههای غذایی خود و یا با تخلیط با سایر برنج ها، میتوانید به غذاهایتان عطر و طعمی لذت بخش دهید