نمایش 13–24 از 143 نتیجه

برنج درگز پاینده – 20 کیلوگرم

5,490,000 توماناز کیلویی 275.000 تومان
برنج درگز چیست؟
  یکی از انواع برنج مرغوب و باکیفیت ایرانی و از نوع دم سیاه  می باشد که در استان خراسان رضوی شهرستان درگز کشت می‌شود

برنج دم سیاه استخوانی آستانه اشرفیه پاینده – 10 کیلوگرم

قیمت اصلی: 2,750,000 تومان بود.قیمت فعلی: 2,650,000 تومان.از کیلویی 265.000 تومان
ارسال از آستانه اشرفیه یک روز پس از خرید

برنج دم سیاه زنجان پاینده – 10 کیلوگرم

2,100,000 توماناز کیلویی 210.000 تومان
برنج دم سیاه زنجان از معروف ترین گونه های برنج کشت شده در شهرستان  طارم می توان به برنج هاشمی، کاظمی و صدری اشاره کرد.

برنج دم سیاه مینودشت پاینده – 10 کیلوگرم

2,100,000 توماناز کیلویی 210.000 تومان
برنج دم سیاه مینودشت
نام این برنج اشاره به شلتوک قهوه ای رنگ آن دارد که از ریشک سیاه رنگی نسبت به سایر برنج ها داراست

برنج دم سیاه مینودشت پاینده – 5 کیلوگرم

1,095,000 توماناز کیلویی 210.000 تومان
برنج دم سیاه مینودشت
نام این برنج اشاره به شلتوک قهوه ای رنگ آن دارد که از ریشک سیاه رنگی نسبت به سایر برنج ها داراست

برنج دنوج پاینده – 10 کیلوگرم

2,290,000 توماناز کیلویی 229.000 تومان
فروشگاه پاینده عرضه کننده تمامی برنج های ایرانی موجود در بازار
در وزن و ارقام مختلف به همراه ضمانت و ارسال رایگان تا درب منزل می باشد

برنج دنوج پاینده – 5 کیلوگرم

1,195,000 توماناز کیلویی 229.000 تومان
فروشگاه پاینده عرضه کننده تمامی برنج های ایرانی موجود در بازار
در وزن و ارقام مختلف به همراه ضمانت و ارسال رایگان تا درب منزل می باشد

برنج دودی دم سیاه گیلان پاینده – 10 کیلوگرم

2,700,000 توماناز کیلویی 270.000 تومان
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک‌ کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار می‌گرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب‌ ها جلوگیری می‌ کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می‌ شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می‌ گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود

برنج دودی دم سیاه گیلان پاینده – 5 کیلوگرم

1,490,000 توماناز کیلویی 270.000 تومان
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک‌ کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار می‌گرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب‌ ها جلوگیری می‌ کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می‌ شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می‌ گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود

برنج دودی شیرودی پاینده – 10 کیلوگرم

1,940,000 توماناز کیلویی 194.000 تومان
برنج دودی با یک فرآیندی خاص تهیه می‌ شود که در زمان‌ های گذشته برای خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن به کار می‌ رفت

برنج دودی شیرودی پاینده – 5 کیلوگرم

975,000 توماناز کیلویی 194.000 تومان
برنج دودی با یک فرآیندی خاص تهیه می‌ شود که در زمان‌ های گذشته برای خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن به کار می‌ رفت