برنج درگز پاینده – 20 کیلوگرم
برنج دم سیاه زنجان پاینده – 10 کیلوگرم
برنج دم سیاه مینودشت پاینده – 10 کیلوگرم
برنج دم سیاه مینودشت پاینده – 5 کیلوگرم
برنج دنوج پاینده – 10 کیلوگرم
برنج دنوج پاینده – 5 کیلوگرم
برنج دودی دم سیاه گیلان پاینده – 10 کیلوگرم
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار میگرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب ها جلوگیری می کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود
برنج دودی دم سیاه گیلان پاینده – 5 کیلوگرم
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار میگرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب ها جلوگیری می کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود