پیشنهادات ما
ارسال رایگان به تمام نقاط ایران
پرداخت در محل برای محصولات مازندران و گلستان
برنج عنبربو شوشتر پاینده – 5 کیلوگرم
دانههای برنج عنبربو کوتاه و نسبتاً گرد هستند.
عنبر نام ماده ای خوشبو است و این برنج به دلیل بوی بسیار خوبی که دارد، عنبربو نامگذاری شده است.
از لحاظ ظاهری چاق و قد کوتاه است و بعد از پخت مانند برنج ها ایرانی دیگر قد نمی کشد.
برنج عنبربو شوشتر در کشور بخصوص در استان خوزستان طرفداران خوبی دارد.
از لحاظ ظاهری چاق و قد کوتاه است و بعد از پخت مانند برنج ها ایرانی دیگر قد نمی کشد.
قیمت کمتری نسبت به انواع دیگر برنج های ایرانی دارد.
برنج زرد دم گیلان پاینده – 10 کیلوگرم
برنج لاشه بینام کشت اول پاینده – 10 کیلوگرم
برنج نیم دانه طارم محلی فریدونکنار پاینده – 10 کیلوگرم
برنج کشت دوم هاشمی پاینده – 5 کیلوگرم
برنج بینام کشت اول پاینده – 10 کیلوگرم
برنج دودی دم سیاه گیلان پاینده – 10 کیلوگرم
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار میگرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب ها جلوگیری می کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود
برنج گوهر طارم پاینده – 20 کیلوگرم
برنج هاشمی گیلان پاینده – 10 کیلوگرم
برنج لنجان پاینده – 5 کیلوگرم
برنج قهوه ای چمپا پاینده – 10 کیلوگرم
برنج قهوه ای چمپا که به آن برنج سبوس دار هم گفته می شود، همان برنج سفید می باشد با این تفاوت که پوست آن به صورت کامل گرفته نشده است. به بیان دیگر زمان برداشت شالی برنج از زمین کشاورزی، دانه های برنج دارای پوسته ای هستند که شلتوک نام دارد. شلتوک برنج سه لایه دارد، که برای تولید برنج قهوهای فقط لایه اول پوسته جدا سازی میشود در صورتی که برای تولید برنج سفید هر سه لایه آن جدا سازی میگردد.