پیشنهادات ما
ارسال رایگان به تمام نقاط ایران
پرداخت در محل برای محصولات مازندران و گلستان
برنج دودی شیرودی پاینده – 5 کیلوگرم
برنج نیم دانه هاشمی گیلان پاینده – 5 کیلوگرم
برنج گوهر نورآبادفارس پاینده – 10 کیلوگرم
برنج عنبربو دشت دیره پاینده – 20 کیلوگرم
برنج طارم محلی فریدونکنار پاینده – 10 کیلوگرم
برنج حسن سرا پاینده – 5 کیلوگرم
برنج لاشه بینام کشت دوم پاینده – 10 کیلوگرم
برنج قهوه ای کامفیروز پاینده – 5 کیلوگرم
برنج لاشه هاشمی گیلان پاینده – 5 کیلوگرم
برنج نیم دانه فجرگرگان پاینده – 10 کیلوگرم
برنج نیم دانه دودی پاینده – 10 کیلوگرم
دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار میگرفت. این روش با استفاده از دود، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری برنج، به دلیل ترکیبات موجود در دود که از رشد میکروب ها جلوگیری می کنند، به عنوان یک روش نگهداری مؤثر شناخته می شد. این روش به ویژه در مناطق با آب و هوای مرطوب و گرم مورد استفاده قرار می گرفت تا از فساد زود هنگام برنج جلوگیری شود